Руснак възмути мрежата,  показа как  3-годишно му дете пуши цигари

Руснак възмути мрежата с нагледни уроци как 3-годишното му дете пуши цигари и е много щастлив, че то се справя. Видео, на което се вижда как щастливия татко дели запалена цигара с наследника си, на видима възраст 3 години, разбуни мрежата и възмути милиони.

В клипа, заснет от майката на момченцето, ясно се вижда как таткото невъзмутимо подава цигарата на детето и дори опитва да му покаже как точно да вдишва и издишва никотиновия дим. Още по-притеснителен е фактът, че майката на детето е съпричастна с усилията на бащата и показва как детето пуши цигари. Тя дори се смее зад кадър на действията на двамата и поощрява детето да продължава.

[caption id="attachment_406800" align="alignright" width="300"]Баща учи 3-годишния си син да пуши цигари Баща учи 3-годишния си син да пуши цигари[/caption]

За броени минути видеото с руснака предизвика възмущението на милиони потребители в интернет. „Лудост, скандал, безобразие, трагедия“ — така хората в мрежата определиха записа, пишат от offnewsbg. Възмутени майки дори призоваха за отнемане правата на родителите върху детето. Това е втори случай, в който, в мрежата се появява видео, на което деца биват учени от родителите си да пушат цигари.

Много от зрителите на скандалното клипче се надяват, че службите за защита на деца, ще се заинтересуват от „сплотеното” семейство. И ще вземат мерки за извеждането на детето от вредната среда.