Бившата депутатка от БСП затваря единствения си бутик за дрехи в столицата

Жени Живкова, която до скоро бе една от най-дейните родни дизайнерки скоро получи престижната награда за цялостен принос към модата, но явно това не я стимулира да продължи с дизайнерската си дейност. Според близки до нея хора, тя ще хлопне кепенците на бутика си в София, а там ще се търгуват китайски стоки, но от съвсем други собственици.

Бутикът на внучката на Тато, който се намира на бул. „Патриарх Евтимий” на пръв поглед изглежда запуснат и по нищо на се разбира, че там се е раждала мода. На почти празната му витрина все още са сложени манекени, има и обявени намаления, но по-скоро създава впечатление, че обекта не работи.

Дали родната водеща дизайнерка ще зареже собствената си  марката „Жени стил” никой не знае, самата тя не е коментирала какво смята да прави от тук нататък. Но фактът, че затваря единствения си бутик е доста красноречив. Говори се, че може да продължи да търгува творенията си само онлайн.

Жени Живкова хлопва кепенците на единствения си бутик (Приключва ли с изявите си на моден дизайнер?)
Кризата удари модния бизнес на дизайнерката

Според запознати обаче дрехите й са с доста солени цени и това може да е довело до финала на дейността й. Че колекциите й са прекалено скъпи се знае отдавна. Не всеки може да с позволи около 1800 лева за рокля с миди дължина от тафта, в комбинация с тюл. Или за пола от същия плат за 400 лева. Намалена рокля от коприна с 20 процента може да се купи за 960 лева. Който има толкова пари за тоалети ще предпочете да избере модел от колекцията на някой световно известен бранд, коментират в мрежата.

Източник: Хотнюз