Церемонията сложи началото на сезона на наградите - затова е добре да вярвате, че звездите са откраднали шоуто в една привличаща вниманието ви визия. Най-големите имена в бранша са номинирани, а за наш късмет те са и най-бляскавите.

Номинираната за най-добра актриса в главна роля Ема Стоун блесна в жакардова рокля Louis Vuitton в цвят мента с пеплум. Звездата от "Горките неща" се допълни с 30-каратово колие с жълт диамант от колекцията High Jewelry на френската марка.

Габриел Юниън и Дуейн Уейд - редовни участници в годишния списък на PEOPLE за най-добре облечени - отново проведоха майсторски клас по координиране на стила на двойките. Юниън блестеше в украсена мини рокля без презрамки върху подходяща пола с колона от Carolina Herrera и бижута Tiffany & Co. Уейд, който е номиниран в категорията "Най-добър късометражен документален филм" за работата си като изпълнителен продуцент на "Бръснарят от Литъл Рок", избра нестандартен черно-бял ансамбъл Versace, черни лачени обувки Christian Louboutin и джобно бижу, часовник и пръстен Cartier.

Номинираната за най-добра актриса в главна роля за филма "Маестрото" Кери Мълиган се превъплъти в стария холивудски блясък в нестандартна черно-бяла рокля на Balenciaga (тя е от 1951 г.!) и бижута на Fred Leighton.

Източник: people.com