Том Круз официално призна за връзката си с Елсина Хайрова, а освен това заяви, че е изключително развълнуван от предстоящите им срещи. Актьорът публично разкри, че двамата са двойка, когато съвсем неотдавна даде да се разбере, че двамата живеят заедно. И той редовно отсяда в дома й в Лондон, когато е в Англия, за да работи.


"Том и Елсина полагаха огромни усилия, за да не се разбере за връзката им. Обаче откакто са заедно, те правят всичко, за да не ги снимат заедно. Но всички знаят, че са двойка и са много влюбени", коментират приятели на актьора.
Круз, който вече е на 61 почти не напуска Лондон, като се старае да отсъства все по-рядко. Актьорът обаче е твърдо решен да не изпуска приятелката си от поглед. 36-годишната красавица изглежда няма нищо против вниманието на звездата. А според приятелите им ситуацията е сериозна.


"Той наистина държи много на нея. И нищо чудно да й предложи брак. В средите на сциентологията са притеснени, тъй като Том наскоро заяви, че сериозно обмисля да се оттегли от тяхната общност. Това ги притеснява, защото той им осигурява много голяма част от приходите, а също и престиж. Но Елсина е на път да промени живота му из основи", коментират всички.
Интересно, как ли възприемат ситуацията бившите му съпруги, след като ги остави именно заради скъпоценната си църква?