Според публикацията, която включва и кратък клип, това е била добре пазена тайна, която най-накрая е трябвало да излезе наяве.

„Аз се завърнах!“

В него се вижда как 43-годишният топмодел се качва в такси. Когато шофьорът на таксито я пита: „Къде отивате?“, Лима отговаря: „Вкъщи. Връщам се вкъщи.“

Не знаеше къде живее - каза таксиметровият шофьор. „О, съжалявам. Можете ли да ме закарате до шоуто на Victoria's Secret?“ Лима отговаря. „Върнах се!“

За Лима това е завръщане на модела след шестгодишно отсъствие от бизнеса с бельо. През 1999 г. красивата бразилка подписва договор с Victoria's Secret и се появява на подиума на легендарното модно шоу през същата година. През следващата година Лима най-накрая е приета в редиците на ангелите на моделството.

Тя участва в общо 18 ревюта на подиума, преди да обяви изненадващото си напускане през 2018 г. Само една година по-късно Victoria's Secret окончателно отмени шоуто си след масови критики заради липсата на разнообразие.

След пет години шоуто на Victoria's Secret празнува голямото си завръщане на 15 октомври - с много познати лица, но и с много нови. Там ще присъстват ангели като Адриана Лима, Кандис Суанепоел и топмоделът Джиджи Хадид, както и иконата на моделите Тайра Банкс и звездата с извити форми Ашли Греъм.

Източник: krone.at