Мрежата бе взривена от папарашки снимки на Дженифър Лопес. В навечерието на коледните празници тя бе излязла на пазар с майка си. Кадри от разходката  й по магазините се появиха в пресата.

Прилича на клошарка: Джей Ло потресе с визия (СНИМКИ)

Латино дивата бе заложила на небрежна визия -  широки дънки, кафяв пуловер, велурени боти на ток, слънчеви очила и чанта. Един детайл обаче и докара хейта на феновете. Дънките, които изпълнителката бе избрала, са не просто протрити или изкуствено състарени. Те изглеждат така сякаш цял ден се е въргаляла в някоя локва.

Прилича на клошарка: Джей Ло потресе с визия (СНИМКИ) - Снимка 2

"Пак ли носи дънките на Бен?", "Тя няма абсолютно никакво чувство за стил", "Изтъркани и скъсани дънки са едно, но мръсотия по дрехите е съвсем друго!", "Сменила си е дънките с някой монтьор? Майка й изглежда много по-стилно!", "Има ужасен вкус за дрехи!", В калта ли се е въргаляла?", "Автомонтьорът Джен" – пояявиха се какви ли не коментари в мрежата.

Прилича на клошарка: Джей Ло потресе с визия (СНИМКИ) - Снимка 3

Колкото и странно да звучи, имитацията на мръсотия върху дрехите сега е истински хит. Модните инфлуенсърки купуват подобни артикули (най-често дънки), а лъскавите издания наричат "мръсните" дънки основната тенденция на 2023 г. Богатите и известни дами се избиват да носят подобен тип дрехи.

Източник: blitz.bg