Ким Кардашиян се превърна в модна икона благодарение на връзката си с рапъра Кение Уест. По време на моментите, прекарани заедно тя промени  забележително вида си.  Тогава обществото погледна на нея като истински моден диктатор.

Въпреки, че са вече разведени Ким продължава да приковава погледите със всяка своя поява. Всички вече са свикнали, че Кардашиян обича да подчертава сочната си фигура, но сега го прави много по-дискретно и елегантно.

Кардашиян не си позволява да бъде забравена. Наскоро се появи на социално събитие в сиво и стегнато боди, гарнирано от прозрачна пола от тънък плат. Не можем да отречем, че изглежда безкрайно добре.

В сравнение с новата любов на  Кание Уест- Бианка, Ким е много по-скромна. Въпреки това визията й бе много високо оценена от феновете  и най-вероятно ще продължим да я виждаме все така провокативна.

Известна е с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“ по телевизия E!, където участва със семейството си, и производни на нея програми като „Kourtney and Kim Take New York“. През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности.

Източник: blitz.bg