Бионсе зарадва верните си фенове с ослепителен набор от снимки в Instagram този четвъртък.

42-годишната суперзвезда показа поразителната си платинено руса коса и демонстрира стил в блестящ син костюм на райета, който перфектно подчертаваше фигурата ѝ.

Изпълнителката на "Thique", известна с безупречния си усет към модата, позира без усилие като супермодел - първо в гардеробната, а след това на луксозната задна седалка на лимузина.

Към бляскавия външен вид на световната музикална икона се добавяше колосална диамантена огърлица, която придаваше на ансамбъла ѝ нотка на разкош.

Модният талант на Бионсе беше подчертан от дизайнерските ѝ сенки, украсени с бижута, и зашеметяващото бяло кожено палто. Тя допълни визията си с лъскав сребърен съединител, като на всяка снимка улавяше същността на истинска модна икона.

Този последен пост на Бионсе в социалните мрежи следва неотдавнашното ѝ сърдечно послание към феновете и екипа ѝ, в което тя отпразнува успеха на филма за концерта ѝ "Ренесанс" като "филм №1 ".

В знак на благодарност Бионсе сподели: "Просто не мога да ви благодаря достатъчно за подкрепата. Това беше едно от най-трудните неща, които някога съм правила, заради краткото време за изпълнение."

Нейната отдаденост беше очевидна, тъй като тя спомена: "На практика спах по време на сесиите за редактиране, оцветяване и смесване", подчертавайки огромните усилия, вложени в продукцията на филма.

Източник: hellomagazine.com