Монако с най-модерните принцове, Англия държи рекорда по традиционализъм

Скъпи дрешки, очила, маркови аксесоари — това не е присъщо само за децата на свръхбогатите и звездите. Оказа се, че кралските деца също се увличат по съвременната мода. Пет от най-влиятелните фамилии в Европа си делят първото място за стил на децата си. Ето и кои са най-модерните и най-старомодните кралски наследници.

Джордж и Шарлот — традиционните принцове

Кралските деца на Англия най-често са обличани в традиционни тоалети. Кейт и Уилям държат на приемствеността, затова принц Джордж носи дрешки, които баща му е носил навремето. Той дори бе кръстен с пелена от времето на кралица Виктория. Същото се отнася и до дрехите на сестра му Шарлот и брат му Луи. Самата Кейт е на принципа, че дрехите трябва да са удобни на децата, а не скъпи. И се придържа стриктно към този маниер.

Леонор и София — перфектните принцеси

В слънчева Испания добрият стил и перфектната визия са на особена почит. От крал Фелипе до дъщерите му Леонор и София, кралица Летисия държи всички да са перфектни. Тоалетите на кралските деца не са ултра модерни, но са стилни. И те изглеждат винаги елегантни, във всяка ситуация. Особено на официални събития.

Габриел и Елеонора — благородството задължава

Децата на кралица Матилда и крал Филип също са в перфектна форма. От Елеонора, Габриел, Елизабет и Емануил, всички кралски наследници спазват добрия тон в облеклото. Рокли за момичетата, костюми за момчетата — кралското семейство на Белгия се подчинява на протокола и безупречния класически шик.

Естел и Оскар — бохемски шик

На шведската принцеса Виктория изобщо не й пука за мода и шик. Принцесата носи уверено, както дънки и маратонки, така и официални тоалети. Бъдещата кралица, чиято битка с анорексията и булимията се превърна в пример за много жени в родината й, държи да се чувства свободна в дрехите си. И точно в същия стил облича децата си — Естел и Оскар. Младежите се обличат безупречно по време на официални събития, но в ежедневието си предпочитат по-бохемско и свободно облекло. [caption id="attachment_599802" align="aligncenter" width="601"]Монако държи рекорд с най-добре облечените кралски деца в Европа сн. Инстаграм Монако държи рекорд с най-добре облечените кралски деца в Европа сн. Инстаграм[/caption]

Жак и Габриел — готини и модерни

Със сигурност най-модерните млади принцове на Европа са наследниците на Монако. Принц Жак и принцеса Габриел носят ултрамодерни дрешки, тъмни очила и често се забавляват да подражават на милионерите, които посещават родината им. Принцеса Шарлийн и принц Албер безкрайно се забавляват с децата си. И редовно ги обличат в модни комбинации, като кожени якета с дънки и тъмни очила или малки официални костюмчета дело на някой от топ дизайнерите, гостуващи в Монте Карло.