Меган Маркъл се появява изненадващо в подкрепа на добра кауза.

43-годишната херцогиня на Съсекс беше неочакван, но невероятно бляскав гост на галавечерята на Детската болница в Лос Анджелис 2024 в събота, 5 октомври.

Меган посети изненадващо събитието, което се провежда на всеки две години и отдава почит на пациентите на CHLA и педиатричните работници на болницата, сред които са някои от най-добрите калифорнийски лекари, изследователи и болногледачи, според уебсайта на организацията.

Херцогинята изглеждаше зашеметяващо в червена рокля на Каролина Херера (която преди това носеше на галавечерята Salute to Freedom в Ню Йорк през 2021 г.), докато вървеше по червения килим, държейки се за ръка с основателката на Алианса на майките Кели Маккий Зайфен, въпреки че 40-годишният ѝ съпруг принц Хари, който тази седмица беше в африканското кралство Лесото, не присъстваше на събитието.

Меган се снима и със семейство, чиито деца са пациенти в болницата, и беше забелязана да прикляка, за да се снима с децата, докато разговаря с тях. Тя също така отдели малко време, за да разговаря с баща им.

Източник: people.com