Кейт Мидълтън изглеждаше страхотно, докато участваше в събитие по случай Световния ден на психичното здраве в Обединеното кралство във вторник, 10 октомври. Тя носеше привличащ вниманието жълт блейзър, докато говореше и се срещаше с различни млади хора на форума. Тя и съпругът ѝ принц Уилям участваха в семинари като част от събитие на Кралската фондация, за да помогнат за разпространението на информация за психичното здраве.

 Освен сакото, Кейт носеше и черна риза и подходящи панталони под стилното сако. Тя също така си сложи чифт позлатени обеци във формата на звезда, които ѝ бяха подарени от треньорката по ръгби Сара Рентън, чиято дъщеря, Изобел Фипс, почина от самоубийство на 17 години, според People. Обеците са проектирани от братовчедката на дъщеря ѝ Софи Макгаун, а всички приходи отиват за организацията за психично здраве Brave Minds. Със сигурност това беше подходящ, фин жест на почит към Световния ден на психичното здраве. Междувременно принц Уилям беше облечен в тъмен костюм с подходяща вратовръзка.

 През целия ден принцът и принцесата на Уелс участваха в различни дейности, а Кейт изнесе реч за значението на психичното здраве. "Днес повече хора се чувстват овластени да говорят за психичното си здраве, отколкото когато и да било преди. Това е голяма крачка напред. Уилям и аз продължаваме да се вдъхновяваме, когато виждаме как млади хора, като всички вас тук днес, водят тази инициатива - особено смели в това да водят сами някои от тези разговори", каза тя. "Като поколение вие цените и говорите за психичното си здраве повече от всички преди вас - нещо, на което наистина се възхищаваме и което приветстваме."

Източник: hollywoodlife.com