Остават броени дни до Нова година и ако все още се чудите какъв тоалет да облечете в най-важната вечер, то обърнете се за вдъхновение към Виктория Бекъм. Британската стилна икона участва в телевизионно шоу вчера, 18 декември, като разказа за любимата си козметика и подготовката за празниците.

Идеалната жена на Дейвид: На 49 Виктория Бекъм се пусна с най-модерните чорапогащи за  сезона

Виктория абсолютно искрено подкрепя самата мадам Коко Шанел, уверявайки, че нищо по-добро от черна рокля все още не е измислено. Съпругата на Дейвид Бекъм предлага да носите черен тоалет и да заложите на миди дължина. Но Posh Spice предлага да експериментираме с чорапогащниците. Все пак през зимата те могат да се превърнат в основен акцент на образа.

Идеалната жена на Дейвид: На 49 Виктория Бекъм се пусна с най-модерните чорапогащи за  сезона - Снимка 2

За коледната си вечеря Виктория избра мрежест чорапогащник – той отдавна е класика и изглежда впечатляващо, допълнен с обувки с отворени пръсти. Нищо провокативно - мрежата, която наднича изпод подгъва на роклята, е фин намек за чувственост, която винаги трябва да присъства.

Идеалната жена на Дейвид: На 49 Виктория Бекъм се пусна с най-модерните чорапогащи за  сезона - Снимка 3

Виктория препоръчва да допълните коледното си излизане с дискретен грим с акцент върху устните с нюди червило с лек блясък. Бекъм обича сенки с лек коралов цвят, които освежават лицето и се съчетават перфектно с прасковен руж.

Източник: wday.ru