След като изгря в инфлуенсърските кампании на Yves Saint Laurent, Armani и La Roche Posay, красотата на Славена Вътова я превърна в единствения посланик за България на най-новата студийна колекция на H&M.

 

Преди дни родната Мис България взе участие в уникално ревю-премиера на бранда в Атина, където красавици от Балканите и Адриатика представиха най-новите дизайнерски решения за пролет-лято 2024 г. Събитието се състоя в концептуално ивент студио, а негови гости бяха на 200 от най-известните гръцки шоу бизнес звезди, дошли да се насладят на шоуто.

Специално за H&M в Атина, Славена представи колекцията, вдъхновена от модата на 70-те години - епоха, в която за пръв път дрехите стават средство за себеизразяване. Според участници в ревюто, нежната и класна визия на Вътова отлично се вписва в концепцията на марката, ето защо това е втората им колаборация. През зимата на 2023 г. тя отново бе тяхно рекламно лице, когато засне фотосесия заедно с Алекс Петканова и Михаела Филева.

Това не е първото международно признание за родната красавица. През декември м.г. тя участва, заедно с едни от най-добрите инфлуенсъри в глобален мащаб на La Roche Posay, на грандиозно парти в Париж, посветено на личности, които с влиянието си върху публиката допринасят за успехите на бранда и продуктите.

Само преди месец, Славена бе избрана за инфлуенсър на годината от Code Fashion, а зрителите на телевизията признават, че тя е сред най-позитивните, магнетични и красиви лица на подиума и малкия екран.

Източник: crimesbg.com