Харпър Бекъм демонстрира своя усет към модата, като се облече за новогодишното тържество със семейството си.

Снимките, споделени от майка ѝ Виктория Бекъм в Instagram, показват 12-годишното момиче, което се гушка до баща си Дейвид Бекъм на маса за хранене. "Честита Нова година!!! Пожелавам ви да сбъднете всичките си мечти през 2024 г.

Макар че се виждаше само малка част от тоалета ѝ, той служи като доказателство, че младата модна дама взима пример от майка си в областта на стила.

Досущ като майка си: Дъщерята на Виктория Бекъм  в бляскава рокля за новогодишното парти

Харпър облече красива рокля тип "ками" с презрамки, като подсили семплия черен цвят с бяла щампа на звезди. Около врата ѝ висеше семпло сребърно колие с диамантена висулка, а косата ѝ беше разделена по средата, като предната част беше прибрана на полукоктейл, а останалата част се спускаше покрай раменете ѝ.

Като почитателка на класическата слип рокля, Виктория често се снима в семпли силуети с луксозна копринена материя, фини украшения или красива дантела - предимно от едноименния си моден бранд.

Известно е, че Харпър също така популяризира марката на майка си, като сред известните примери са бебешкото розово рокля, която носеше на премиерата на шоуто на Дейвид Бекъм за Netflix, Beckham, и дългата до пода жълта рокля с черна дантела, която носеше за дебютната колекция SS23 на Виктория.

Показвайки индивидуалния си стил, тя е склонна да се откаже от предпочитаните от майка ѝ небостъргачи на токчета, за да замени удобни и остри маратонки.

Иточник: hellomagazine.com