Певицата се завъртя, когато пристигна в Harry's Bar в лондонския квартал Мейфеър след премиерата в Обединеното кралство на дългоочаквания й концерт-филм "Ренесанс".

Придружавана от съпруга си Джей-Зи и дъщеря им Блу Айви, Бионсе продължи да завладява публиката с безупречния си стил.

Бионсе се появи с зашеметяваща визия: Вижте я (СНИМКИ)

Облечена така, че да направи впечатление, Бионсе излезе от черния си джип, облечена в блестящо боди, което блестеше с множество кристали Сваровски, перли и сапфири, образуващи привличащ вниманието звезден дизайн.

Тоалетът подчертаваше емблематичните ѝ извивки и демонстрираше краката ѝ, допълнително подчертани от високите токчета. Черно палто, което блестеше в синхрон с ансамбъла, се спускаше елегантно от раменете ѝ.

Бионсе се появи с зашеметяваща визия: Вижте я (СНИМКИ) - Снимка 2

Визията ѝ беше допълнена от платинено руса коса, стилизирана бляскаво наполовина нагоре, наполовина надолу, черни кадифени ръкавици и слънчеви очила, които добавяха нотка на загадъчност към нощното ѝ облекло.

Докато се приближаваше към входа на бара, Бионсе беше подпомогната от екипа си за сигурност, за да влезе безопасно и стилно.

Близо до нея беше Джей-Зи, който излъчваше изтънченост в класически черен смокинг, съчетан с папийонка и топло черно палто. Подобно на съпругата си, Джей-Зи носеше слънчеви очила, добавяйки допълнителен слой прохлада към ансамбъла си.

Бионсе се появи с зашеметяваща визия: Вижте я (СНИМКИ) - Снимка 3

Демонстрирайки достъпността си, уважаваният рапър направи пауза, за да раздаде автографи на феновете, преди да се присъедини към семейството си в залата.

Блу Айви, придружена от двама приятели на двойката, последва примера им. На тържеството отсъстваха по-малките близнаци на Бионсе и Джей-Зи - Руми и Сър Картър.

Източник: hellomagazine.com