Актьорите от сериала "Откраднат живот" се събраха на морето!

Звездите от „Откраднат живот” се събраха на морето. Част от актьорския състав на хитовия българския сериал използва топлото време и падането на извънредното положение, за да отпътуват до родното Черноморие. [caption id="attachment_629344" align="aligncenter" width="300"]Откраднат живот Любимци от сериала Откраднат живот се събраха на морето[/caption]

Появата на Диана Димитрова, Любомира Башева и Наум Шопов — младши на морския бряг по едно и също време породи слухове, че може би се планират снимки от десетия сезон на поредицата на морето, пише „Минаха години”.

Тримата любимци на зрителите се възползваха от падането на извънредното положение, за да отдъхнат по морето. Наум беше в компанията на любимите си Теа и дъщеря си Амая, която за първи път вижда морето, пише "Минаха години". Красивата д-р Огнянова използва момента, за да се срещне с майка си, която живее в Добрич. Двете бяха разделени доста време. И отпразнуваха отделно рождените си дни, по време на мъчителната изолация. Сега обаче настъпи моментът най-после да се прегърнат. Дали събирането на актьорите на морския бряг е случайност, или е свързано с работата им по медицинската сага, предстои да видим. Финалът на девети сезон бе изключително емоционален и остави много въпроси без отговор. Затова и публиката се надява, че десети сезон ще има и те с нетърпение го очакват.