Селена Гомес изглежда е твърдо решена да продължи войната със сестрите Хадид. Бившата на Джъстин Бийбър преди няколко години имаше връзка с музиканта "Уикенд", който беше гадже на певицата Бела Хадид, а сега се е хванала с мъжа на Джиджи Хадид - Зейн Малик.

Най-новите слухове разкриват, че двамата са видени на романтична вечеря, която буквално взриви мрежата. Заваляха спекулации, че певицата отново е отмъкнала гадже от манекенките, като се заговори и за открита война между трите.

Не е тайна, че преди години Селена беше близка приятелка на Бела и Джиджи Хадид. Трите обаче развалиха отношенията си, когато певицата се забърка с рапъра Уикенд. Докато беше в санаториум заради прекомерния стрес, звездата често беше посещавана от рапъра. Скоро след това те се загаджиха, но връзката им не издържа дълго. Към днешна дата Бела и Уикенд пак са заедно, но сестра й Джиджи, неочаквано се оказа в нов любовен триъгълник.

Най-новото гадже на Селена се оказа мъжът на Джиджи и баща на единствената й дъщеря - Зейн Малик. На въпрос, дали са гаджета, Селена даде любопитен отговор в "Тик-ток": "Не съм обвързана в момента, но имам толкова голяма нужда от внимание, че не мога без него. Обичам ви".

С което разпали още повече слуховете около себе си...
 

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound - Selena Gomez