През 2019 г. актьорът Стоян Радев увеличи значително фенската си маса покрай ролята му на полицая Краси в крими сагата „Дяволското гърло“. Към днешна дата феновете му имат възможността да гледат пронизващо сините му очи в „Съни бийч“.

 

В третия сезон на сериала участва и съпругата му Веселина Михалкова. Така двамата се превръщат в най-големите критици един на друг. Никога не им е било трудно да работят заедно, тъй като в професията са просто колеги, а вкъщи – съпрузи.

 

И снимките за третия сезон на сериала били безкраен купон, а атмосферата била прекрасна и се работило много леко и забавно. Категоричен е, че много се различава от екранния си герой Художника, но го играе с голямо удоволствие и му е забавно.

Предвид, че е приет в НАТФИЗ едва след третото кандидатстване посочва, че ако и тогава не го били приели, най-вероятно е щял да се откаже. Щастлив е обаче, че е бил приет и има възможността да работи професията, която харесва. Мечтаел си да е актьор и станал точно такъв.

 

Това лято ще навърши 55 години. По този повод казва, че никога не се е вълнувал за рождения си ден, дори го определя като ден като всички. За него най-хубавия начин за празнуване, е да е на работа. Определя себе си като щастлив човек, за когото всяка нова роля е предизвикателство и мечта.

 

Със съпругата му са семейство от 11 февруари 1991 г. и до момента си живеят и работят, без каквото и да било напрежение помежду им. Сключили брак два месеца и половина след запознанството им. Половинката му била тази, която му предложила. Шегува се, че сключили брак по сметка. За себе си казва, че дори и на 55 години, си е останал едно непораснало дете. Като голяма част от колегите си, поддържа форма с кафе и цигари.

 

Преди месец изгубил и майка си и вече е пълен сирак.

Източник: Уикенд