В продължение на няколко години актьорът Алекс Иванов очароваше зрителите на Нова тв с ролите си в хитовите сериали като „Ол инклузив“ и „Братя“.  Бившият футболист навърши 30 години на 8 ноември и по този повод повдигна леко завесата на личния си живот, разкривайки дали наистина се е оженил за приятелката си Мира още миналата есен, както твърдят някои медии.

 

Категоричен е, че не съжалява, че преди време се е отказал от журналистиката, тъй като приема всичко, което му се случва като урок. Опитът му в нея му дал ясна представа, че не е за там и след като го разбрал се насочил към актьорството, за което е убеден, че е неговото призвание. Майка му е мениджър телеком, а баща му е един от най-добрите механици в столицата.

 

На твърденията, че на 30.10.2022 е сключил брак с приятелката си Мира Яворова, Алекс Иванов отговаря категорично, че не се е женил и допълва, че излязлата тогава информация е чиста проба спекулация. Уточнява, че разпространената от медиите снимка е от сватбата на сестрата на Мира. Отказва обаче да разкрива повече подробности за личния си живот и заключава, че се чувства добре с жената до него.

 

Звездата от „Ол инклузив“ и „Братя“ Алекс Иванов: „Сватбената ми снимка“ по медиите не е от моя венчавка

През лятото не намерил време да почивка, единствено отскочил до Сърбия за ден с приятели. Посетили манастир, тъй като е много вярващ човек и допълва, че един от най-добрите му приятели е свещеник. Убеден е, че всичко, което има е благодарение на Бог. Подчертава, че когато човек получи нещо, за което се е молил, не бива да забравя, че му е било дадено от Бог.

 

В миналото допуснал грешката да не се отнесе с нужната признателност за онова, което е получил и сега прави всичко по силите си благодарността към Бог да се превърне в рутина за него. В този ред на мисли апелира и хората да вярват в Бог, защото с вярата идва и чудото.

Източник: Уикенд