В миналогодишния пети сезон на „Игри на волята“, Виолета Стайкова стигна почти до финала и участието й ще се помни още дълго. Преуспялата в Щатите брокерка и майка на риалити звездата Денислава Велкова, бе големият стратег в Резиденцията, Стопанството, Чистилището и край Дивата река, което постоянно объркваше сметките на конкурентите й.

 

Тя признава, че имала предложение да води официалния подкаст на шестия сезон на „Игри на волята“, но го отхвърлила заради работните й ангажименти зад Океана. Тъй като е зает човек, не може да си позволи да остане в България няколко месеца заради предаването. Именно поради тази причина отказала, но е сигурна, че ако беше приела, щяло да й е много интересно.

Според нея мнозина от влизащите в „Игри на волята“, не си дават сметка къде попадат, а и в техния сезон вдигнали много летвата. От видяното досега стига до извода, че в новия сезон ще е още по-жестоко откъм физически премеждия. Завижда благородно на участниците за новите арени и локации, за приключението, което им предстои в следващите месеци.

 

Предполага, че ако бе сред участниците в новия сезон, отново щеше да стигне до последния етап на играта и допълва, че като участник никога не е излизала от своята игра. Никога обаче не е имала за цел да спечели формата, а дъщеря й Дени да е победителят, но я бутнала контузията.

 

Категорично не съжалява за прямотата и острия си език в „Игри на волята“, нито пък за някое от действията й. Тя е човек, който може да понася последствията от действията си. Наясно е какво може да причини поведението й и знае каква ще е реакцията на хората. Здраво стъпила е на земята и меко казано не се интересува от чуждото мнение. Знае на какво е способна и когато иска нещо, е наясно как да го постигне. Психиката й е изключително здрава и е невъзможно някой да я бутне. Предполага, че ако не бе дъщеря й, нямало да пролее и сълза по време на играта.

 

Изненадващо за всички, с Мартин Елвиса също са в добри отношения. Определя го като изключително умен, при все, че не одобрява начина, по който играл в риалитито. Дори според нея, именно те двамата направили миналогодишния сезон, вдигайки летвата.

 

С дъщеря й Денислава се чуват ежедневно по няколко пъти. Макар тя вече да е голяма жена, като всяка майка, така и за Виолета, тя си остава нейното малко момиче. Позволява си да й дава съвети, но не се натрапва. Родителят трябва да помага и да е до детето си, но същевременно да го оставя да взима решенията си, дори и да са грешни понякога, за да се научи.

 

Признава, че в началото й било много трудно в Америка, защото не знаела езика, но допълва, че ако човек издържи там година и половина, никога няма да се прибере в България. Налагало й се е да прави какво ли не, но си казала, че ще остане в Щатите и ще успее.

 

Не определя себе си като милионерка, а дъщеря й, защото всичко, което прави, е за нея. Горда е с това, че двете са добри приятелки, но в същото време има една граница, която тя знае, че никога не трябва да прескача.

 

Разводът с бащата на дъщеря й, бил от грозните. Към днешна дата не са в никакви отношения с бившия й, от много години нито се чуват, нито се виждат. Разделила се е и с приятеля си, с когото са били заедно три години. От две години няма мъж в живота си, но така й е добре.

 

Съветът й към мъжете, е да не се плашат от силни жени, тъй като стават много меки, когато имат правилния мъж до себе си. Той обаче при всички положения трябва да е по-силен от нея, а не някой лигльо. Трябва да вибрират на една вълна, на обща честота… Има дете и второ не й е нужно, иска партньор и приятел, а не лигльо, за когото да се грижи.

 

Не е спирала да тренира от пети клас и дори определя спорта като велико нещо. Имала е моменти, когато е била в залата в полунощ. От години слага ботокс на лицето си и пие страшно много витамини. Вечер си слага витаминозен серум на лицето.

Източник: Уикенд