Въпреки крехката си възраст от едва 25 години, актрисата Радина Боршош има доста богата филмография. Наскоро към списъка си с роли добави и тази на чаровната Али в „Алея на славата“ – талантлив млад готвач, амбицирала се да спечели кулинарния формат на вездесъщия шеф Лагадинов.

 

Признава, че най-трудният й момент бил постигането на самочувствието на Али в кухнята. Твърди, че тази й роля я е направила значително по-добър готвач и в реалния живот. Откакто започнали снимките на сериала, почти не е готвила у дома, но е категорична, че ще се реваншира.

 

Била 16-годишна, когато в нея за пръв път изгряла мечтата за сцената. Мечтае да извърви пътя си като актриса с достойнство и отдаденост, както и да „остарее умно в професията“. Тя е от щастливците, успели да се дипломират в последния клас на Стефан Данаилов. Издъхнал 6 месеца преди завършването им. Определя тази половин година в НАТФИЗ без него като кошмар.

 

Звездата на „Алея на славата“ Радина Боршош: Покрай участието ми в сериала станах още по-добра кулинарка

И до днес когато й е тежко си чете думите на Мастера в писмо до студентите: „И когато ви е трудно, когато не знаете какво да правите, когато капките на злобата или неуспеха се стоварят върху младите ви невинни глави, не се отчайвайте. Просто вдигнете глава, усмихнете се и си кажете „Къде си, Мастер?“. И аз ще бъда до вас, защото ви обичам“.

 

Малин Кръстев, който също е неин учител и до днес е част от всяко важно събитие в живота й и е категорична, че винаги ще бъде така. Признава, че не може без театър, но и киното е пристрастяващо. Двете неща дават съвсем различни емоции.

 

След като на 23 юни сключи брак е категорична, че животът й е същият, но по-хубав. Споделя, че отдавна са заедно с Владимир Томашевич и връзката им започнала без никакви съмнения. Още от самото начало знаели отговорите на всички важни въпроси.

 

Като най-труден момент в живота си определя загубата на дядо й, който я е отгледал. Той бил човекът, който я научил на всичко в този живот и можел да я успокои само с две думи. Затова сега й липсва толкова много.

 

Меденият месец със съпруга й е планиран за догодина. Нямало как да се случи по-рано заради снимките на „Алея на славата“.

Признава, че преди снимки и нов проект задължително минава на режим. Макар да не е спортна натура, прави по 2-3 пъти седмично упражнения и пътека. Дава си сметка, че избраната професия изисква да бъде винаги във форма, но признава, че понякога и на нея й се иска да има периоди без ограничения и с много шоколад.
източник: Уикенд