Кой направи Гала на маймуна? Това се питат зрители и потребители в мрежата цял ден, след като водещата се яви в ефира на "На кафе" в потресаващ вид. Някои леко прекалиха, сравнявайки я с "бостанско плашило, което не само гаргите ще плаши, но и ланшната реколта ще върне".

Да, не са много уместни подобни подмятания, но блондинката сериозно трябва да се сърди - първо на стилистите си, а после и на самата себе си. Че първите са се изгаврили жестоко с нея, е видимо, но къде й бяха на Гала очите и ума, че им позволи това?!

Зверска подигравка: Кой направи Гала на маймуна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Виждате главата й и по-точно прическата, с която тя се яви в ефира. Косата й е завъртяна и хваната точно на нещото, което хората на жаргон наричат "л@йно" и с което спокойно ходят до магазина, но не и пред хората, при това в национален ефир.

Може би Гала си въобразява, че така прилича на Дженифър Лопес, която е една от най-големите фенки на "л@йното", но тя също се носи с него предимно, когато е неглиже на улицата.

"Гала е просто смешна. Убедена съм, че някой от стилистите й има зъб и нарочно й е причинил това. Милата, на нищо не приличаше цял ден, но кофтито е, че май дори не го осъзнаваше", коментират в нета.

Източник: Лупа.бг