Последователите му коментират, че доста се е отпуснал

Прави впечатление, че откакто е в Испания, известният български актьор Васил Василев-Зуека се е отпуснал доста сериозно.

Очевидно начина на живот там не му се отразява особено добре.

Зуека не прилича на себе си. Какво се случва? (ФОТО)

Истината е, че от начина, по който Зуека изглеждаше преди няма и следа. На вас оставяме да прецените дали актьорът, който напоследък се изявява като художник се е променил в положителна или отрицателна насока.

В един от постовете си в социалните мрежи наскоро актьорът и тв водещ показа доста небрежна визия. отдалеч е видна побелялата му коса. Вероятно някои от вас веднага ще заявят, че е нормално на неговата възраст косата му вече да е прошарена. Да, така е, факт. Истината обаче е, че преди Зуека боядисваше косата си и изглеждаше доста по-свежо.

Запознати издават, че откакто замина със семейството си в Испания, той се е отдал изцяло на рисуването. Това може да се види и от профила му в социалната мрежа, където преобладават основно картини.

Изглежда на него новият начин на живот му харесва и му носи наслада, а всъщност това е най-важното. Очевидно вече мисълта за начина, по който изглежда не е водеща и той може като всеки един човек да си позволи да се носи и по-небрежно.

Източник: show.blitz.bg