Със старта на двете приключенски риалитита по конкурентните Би Ти Ви и Нова тв – „Островът на 100-те гривни“ и „Игри на волята“, започна нова и напълно изненадваща война. Този път тя е далеч от рейтингите на предаванията, а е свързана с водещите им. Зрителите неочаквано се разделиха на две половини – от едната страна са феновете на Диляна Попова, а от другата – тези на Ралица Паскалева. Засега актрисата води пред манекенката, но с малко и разликата може да бъде стопена във всеки един момент.

 

-  „От водещите на „Островът” очаквах повече. Ралица остава недостижима"

- „Диляна е сто пъти по-приятна от Ралица! И по-хубава!

- „Ако говорим за водещите, то и двамата (Александър Сано и Диляна Попова) са първи клас спрямо Димо и Ралица и особено Ралица"

- „Дразни ме Сано... водещата си е супер”

- „Прекрасен и любим актьор и най-красивата жена в България! Анджелина Джоли пасти да яде пред Диляна".

Това са само малка част от коментарите, с които са засипани социалните мрежи след старта на „Островът на 100-те гривни и „Игри на волята”.

Двете конкуриращи се приключенски риалитита на практика имат една и съща аудитория. Хората се чудят как да ги гледат едновременно, тъй като се излъчват по едно и също време, и даже се оплакват, че телевизиите не са имдали възможност да сменят каналите поне по време на рекламите. Защото реклами по време на първите епизоди почти нямаше.

 

По час и половина и даже по два часа двата канала излъчваха без прекъсвания за реклама, които, както никога, този път се оказаха крайно желани от зрителите. Хората са се надявали през рекламния блок на единия канал да се прехвърлят към другия. Явно обаче в двата частни канала са били наясно с това и умишлено са махнали рекламата, за да ги задържат и да си вдигнат рейтинга.

 

Зрителите така и не можаха да се разберат кое от двете риалитита е по-хубаво, но най-жестоко се захапаха за водещите. Диляна Попова събра неочаквани овации. Много зрители я поздравяват за поведението пред камера, признавайки, че са имали далеч по-скромни очаквания от нея в сравнение с това, което е показала. Въпреки това обаче, колежката й Ралица Паскалева, която е дипломирана актриса, засега печели състезанието, макар и с малко. Тя събира повече позитивни реакции и по-малко критика в сравнение с манекенката. Това е изненадващо, тъй като Паскалева като цяло никога не се е радвала на кой знае колко висок личен рейтинг. В комплект с колегата си Димо Алексиев хората я приемат, но за 5-те години, в които работи в „Игрите”, е събрала солиден хейт в лично качество.

 

 

Хората като цяло я намират за прекалено ядосана, рязка и раздразнителна.

„Няма ли да спре да ни се кара?”, недоволстват феновете на формата.

Въпреки това обаче засега везните натежават към нея в конкуренция с Диляна Попова. Едно никой не отрича – и двете звезди са изключителни красавици. Нужно е време, за да свикне публиката с манекенката. Когато това стане, тя има шансове да събере фен клуб, който. може и да задмине този на Ралица.

 

За разлика от нея колегата й Александър Сано събра неочаквани негативни реакции. Актьорът, който доскоро беше безспорен любимец на зрителите, май не е успял да влезе достатъчно убедително в образ на Острова. Хората масово го намират за скован, прекалено нисък и бледнеещ пред Диляна. Някои го възприемат даже като досаден, недоволстват от прическата и облеклото му – като цяло се дразнят от него.

Твърде малко са тези, които нямат никакви забележки.

Засега пък Димо Алексиев успява да се размине между капките от зрителския хейт.

Източник: Уикенд