Чалга динозавърката Рени се появи днес в Би Ти Ви, за да си побъбри с Деси Стоянова и Петър Дочев, но много от зрителите така и не успяха да запомнят думите й, че дори и да ги чуят.

Това, което ги впечатли и по-скоро ошашави, бе визията на певицата, която няма нищо общо с фотошопираните й снимки в мрежата, върху които са добавени и около четири-пет филтъра.

Зрителите в шок: Това, което видяха днес, Рени ли е?!? (реалният й образ няма нищо общо с този във ФБ - СНИМКИ)

Да, Рени е на 54 години и изобщо не е престаряла, като имаме предвид една Камелия, да не говорим пък за Дженифър Лопес, която дори няма корекции. Но явно генът или нещо друго си е казало думата и Рени изглежда доста по-възрастна, според мнозина направо типаж "лелка".

"Затова не бива да се правят на изрисувани миски в нета, защото като ги видиш по телевизията и ще изкукаш, а не искам да си представям каква е гледката на живо, когато и сценичен грим няма", коментират в мрежата потребители.

А иначе Рени отново разказваше за историята си в Израел и как Орлин Горанов я поканил на турне, което я накарало да реши да се върне за постоянно в родината.

Източник: Crimesbg.com