Алекс Енева - снахата на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, се превърна в едно от най-коментираните лица на старта на "Капките" снощи. И не, защото хореографката се радва на много фенове, а защото се появи с насинено лице, което и петте пласта грим не успяха да скрият.

Жената на Бебо Халваджиян цъфна пред камерите с огромни отоци и синини по скулите - точно, както ако някой я удари яко през лицето, не просто с шамар, а по-скоро с юмрук. Разбира се, моментално се появиха коментари, че не е изключено да е станал някакъв семеен скандал, в който лигавият син на арменеца да си е изпуснал ръката.

Възможно е обаче и друго - Енева отдавна залита яко по пластиките и се подлага на всевъзможни интервенции, макар да е още млада. Вижда се, че скоро пак си е пълнила джуките, а и скулите й са доста надути, все едно има сварени яйца в бузите, което значи, че е била пак на филъри.

"При поставяне на филъри е напълно възможно да се появи временен обратен ефект и да се получат синини, също и размествания. Нищо не ти е гарантирано на сто процента, затова и е пълна тъпотия млади жени, които още нямат толкова належаща нужда, да се правят на маймуни", коментират запознати по темата.

Източник: Crimesbg.com