Той е всеобщ любимец на зрителите на Сървайвър, но е принуден да напусне формата. Става дума за сладура на родното кино Филип Буков, по когото въздишат стотици момичета, на момчета му завиждаха. Е, последното вече явно не важи, защото се оказа, че Филип не е толкова "кокал п@ч", за колкото го мислихме.

Разбира се, това не е казано с подигравка, а със загриженост, защото всеки организъм е различен и няма значение от какъв пол си. За разлика от жените във формата като една яка Божана Кацарова например, Буков припадна и то неведнъж. Цели четири са припадъците му до момента, а последния път дори не се появи сред останалите в ефир.

Наложи се Ваня Джаферович да обясни, че актьорът е в болница по спешност и състоянието му е овладяно, но сериозно. Явно Филип не е в състояние чисто здравословно да издържи на напъна в играта, още повече, когато е съчетан със зверски глад.

"Той е сгрешил много като се е подложил на режим за отслабване преди Сървайвър. Мислил е, че така ще стане по-жилав и издръжлив, но реално е трябвало да наддаде на тегло, за да има запаси. Сега е станал кекав като момиче и ако остане в предаването, може сериозно да увреди здравето си", коментират източници от кухнята на формата.

Все още се обсъжда дали Филип ще напусне и ще се върне у дома, но вероятността това да стане, е огромна. Е, поне приятелката му ще е доволна.