Демет Йоздемир се завръща в БГ ефира с нов сериал! Теленовелата „Казвам се Фара“ ще стартира в праймтайма на Би Ти Ви Стори на 1 октомври и ще се излъчва всяка делнична вечер. Главните мъжки роли в поредицата се изпълняват от добре познатите у нас Енгин Акюрек и Фърат Танъш.

Интригуващ, заплетен и многопластов, сюжетът се завърта около Фара (Демет Йоздемир) – млада иранка, завършила с отличие „Медицина“ в родината си, но принудена да избяга от там след преживяна лична трагедия. Преди 7 години тя се установява в Истанбул, където неочаквано разбира, че е бременна. Синът на Фара се ражда с изключително рядко заболяване и героинята преминава през различни трудности при отглеждането му.

За да издържа себе си и сина си, Фара е принудена да работи като чистачка на различни помещения заедно с други свои сънароднички, които също като нея са незаконни емигранти в Турция. Докато извършва задълженията си, една вечер тя става неволен свидетел на убийство, извършено от мафията.

32-годишната Демет Йоздемир няма снимки в Турция тази есен, затова през септември не е в Истанбул, а в Гърция. Звездата от „Домът, в който си роден, „Свободен дух“, „Ягодова любов“ и „С Русия в сърцето“ не плаща за хотел, а спи в собствено жилище с голям басейн на двора. Луксозната си резиденция в страната на елините красивата туркиня купи миналата пролет.

Източник: „Уикенд“