Първата вечер от новата седмица в "Черешката на тортата" премина смайващо. Дори шеф Манчев изуми с поведението си като не само нямаше нито една критика към удивителния кулинар - журналиста Мохамед Халаф от Ирак, но и заяви, че ще си записва чинно рецептите за ястията, които той сервира.

А те наистина бяха много и разнообразни. Ястия, в които се преплитаха вкусовете и магията на арабската кухня. Разбира се, гостите също останаха очаровани като дадоха пълните 40 точки на домакина си, а ако можеха, щяха да му дадат и двойно.

Едно нещо обаче предизвика смеха и откровените подигравки на зрителите в мрежата и това беше социоложката Мира Радева. Мира си я знаем още от Брадъра и сме наясно, че е... така да се каже, народен човек. Само че сред тазвечершните културни гости, тази "народност" мина леко като простотия.

Мирето първо се нахвърли на храната като гладен звяр, а после не се засрами и си поиска баклавички за вкъщи. Дори и да беше казано на шега, това изби рибата.

"Тая Мира къде смята, че се намира, на банкет ли? Където всеки блъска от масата в пластмасови тарелки и влачи към дома... А и видяхте ли я?! Плюска като невидяла, все едно цяла седмица не е яла", попиляват я потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com