В последно време в родната телевизия има една сериозна напаст на име Андреа Банда Банда, която никой не иска, но тя продължава да се натиска. След като я изритаха от „На кафе“, цъфна напълно неподготвена във Вечерното шоу на „БНТ“, откъдето също бе отстранена. След това брюнетката се нареди обратно в Нова тв – в шоуто „Пееш или лъжеш“ за ужас на огромна част от аудиторията.

 

Банда Банда влезе в детективския панел на „Пееш или лъжеш“ миналата неделя, заедно с Драго Драганов и предизвика масово зрителско недоволство.

Никой не оспори мястото на Драганов в предаването, тъй като той е с доказано име и в телевизионните, и в музикалните среди. Какво обаче правеше брюнетката там с къса пола и големи претенции, след като очевидно не разбира нито от музика, нито пък от телевизия и е доказвала това с многобройните си участия във всевъзможни предавания.

Андреа е нещо като малко по-съвременна вариация на също така дразнещите „звезди“ в ефира Зейнеб Маджурова и Славена Вътова. Преди тя да избухне пред камерите, двете се разсипаха от обикаляне по телевизии, придавайки си вид, че дори не подозират как с присъствието си отблъскват зрителите.

 

Зейнеб бе дала почивка на хората, докато беше в майчинство, но сега ги облъчва в „Преди обед“ по Би Ти Ви, докато Славена Вътова напоследък се е кротнала, но преди това обиколи всички възможни места, където можеше да търси телевизионна слава. Развявала е крака в „Черешката на тортата“, „България търси талант“, „Шоуто на Николаос Цитиридис“, „Бездомното шоу на Башар Рахал“, тотото, предавания във вече несъществуващата ТВ7 и продукции, които днес никой не помни, вероятно дори и самата тя. След фалита на мъжа й, бившата Мис България напусна ефира безславно.

 

Сега хората се чудят нужно ли е и бащата на Андреа Банда Банда да удари фалита, че а се отърват от присъствието й в предавания, в които, меко казано, не й е мястото.

От години се носи мълвата, че тя работи в телевизията основно заради любезното съдействие на родителя й.

 

Всеки път, щом Банда Банда изчезне от ефира, зрителите масово си отдъхват с облекчение, само за да разберат след месец-два, че отново ще я гледат някъде. За телевизията Андреа е като хидрата в древногръцката митология – отрежат ли едната й глава, на нейно място поникват нови две. Докога?!

 

В „Пееш или лъжеш“ се появи усмихната и прекомерно енергизирана като на хапчета, което е обичайното й състояние пред камера. Беше се навлякла с нещо като пола-панталон, което едва я покриваше – в стила на Славена Вътова, но без нейните идеални крака.

„Тази пък Банда как веднъж не се облече адекватно, за поведението да не говорим“; „Банда, Панда пак се уреди, ей! Няма отърване от тази!“; „Какво прави там? Пак ли тази? Баща й защо не й направи собствена тв или да плати на някоя тв зад граница, та да се отървем?! Аман от „известни“; „Няма спасение от това недоразумение!“; „Боже мой, и тук ли?!“, валяха коментари по неин адрес от момента, в който на страницата на предаването в социалните мрежи се появи видео, в което Андреа съобщава, че ще участва в „Пееш или лъжеш“. Май нито тя ги чете, нито пък продуцентите.

Източник: Уикенд