Тази седмица със сигурност е една от най-гледаните за "Черешката на тортата" и не можем да отречем, че причината за това е тя - Петя Буюклиева. Продуцентите свършиха отлична работа като я поканиха да гостува на предаването, защото зрителите може да я плюят на корем, но не пропускат да изгледат какви ще ги свърши и наприказва Петето всяка следваща вечер.

Е, снощи готви самата тя. След като даде на всички преди нея по-ниски оценки и ги оплю подобаващо, след което им се подмаза, Буюклиева ги посрещна в дома си. Не може да й се отрече, че готви жената, макар да не приготви нещо супер виртуозно. Най-добре й се получиха разядките, а останалото беше морски дарове.

Това, което прикова зрителите към екрана и ги накара да пишат коментари като обезумели обаче, беше друго - липсата на всякакво чувство за хигиена у певицата. Тя готвеше с развени над ястията червени коси с дълги косми, мотащи се навсякъде. А да не говорим за дългите й черни нокти, с които пипаше сирената и всичко останало.

"Гнус, та гнус, ще повърнем! Тази жена не е ли чувала за ръкавици?! Къде ги набута тия мръсни нокти в яденето, а после - да ви е сладко! Отврат!", коментират в нета.

Петето обаче ще спечели, защото никой не посмя да й даде по-малко от максималния брой точки.

Източник: Crimesbg.com