Орлин Горанов - само името му винаги е будело обич и възхищение у мало и голямо, но... докато не се цани за телевизионен водещ. Знаем, че от доста време той води предаването "Последният печели" по БНТ, в което участниците показват ум и знания.

Да, Орлин продължава да е все същият обаятелен и стилен джентълмен и на екрана, но едно нещо побърква, буквално вече влудява и най-големите му фенове. И това е безкрайната, нескончаема повторяемост на фразите, които изрича всеки път в ефир.

"Каква е твоята история?" - с това Горанов започва всеки път, към всеки участник. Години наред! Следват изразите: "Ах, каква игра", "Имаме си цвете в отбора" (ако е жена), "Твоите точки отиват в моята банка", "Сбъдвай мечти и знай, че животът е прекрасен" - това е завършекът...

Който гледа предаването знае наизуст и може да изрецитира всяка една от вечните фрази на Орлин, които отдавна са втръснали на всички. Хората не спират да коментират и в страницата на "Последният печели", но интересното е, че нито водещият, нито екипа са направили нещо по темата.

"Този мъж го обожавах, излъчваше такава класа, такъв финес. Е, откакто го гледам, започнах да се съмнявам в умствения му багаж", възмущават се зрители.