Сериалът „Алея на славата“ е подложен на жестока критика от страна на зрителите на Нова тв. Сапунката, която е на тема кулинария, има интересен замисъл, но подборът на актьорите и озвучаването е под всякаква критика. Режисьор на лентата е Виктор Чучков, а продуцент е Светлин Нейнски. Главните роли се изпълняват от актьорите Радина Боршош и Мак Маринов. Сериалът се разказва за двама млади готвачи Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов), които се състезават в кулинарно риалити предаване. За разлика от Радина, която има и симпатизанти, Мак Маринов търпи жестока критика за ролята си. Говорът на младия актьор е доста неясен и на моменти не се разбира какво иска да каже. Личи си как неуспешно имитира Захари Бахаров от култовата му роля на Иво Андонов в „Под прикритие“.

„Не знам дали аз съм много претенциозна, или нашите актьори много дървено играят. Абсолютно никой не ме впечатлява с актьорска игра. Изключвам Деян Донков, ама той се е доказал отдавна. Не знам, но все нещо им липсва - емоционалност, дълбочина , практика, да те хванат за гърлото, да ти пипнат душата т.н - еми не успяват, съжалявам. Знам, че не може всички да бъдат Ал Пачино или Робърт Де Ниро и никой не очаква от тях това, но просто нямат емоционалност и дълбочина според мен“ – пише разочарована зрителка.

Част от актьорите наистина играят много изкуствено, пренавито и си личи, че не е истина. Разбирането на говора им също е голям проблем. Цветан Алексиев задължително се нуждае от субтитри. Синът на Стоя Алексиев се справя по-зле и от младите актьори. Екранният Драго си мрънка под носа и трудно му се разбира. Прилича на аматьор, който снимат за първи път, а на театралната сцена се справя повече от успешно.

Зрители попиляха „Алея на славата“

„Сериалът е безумен. Първите два епизода можеха да ги съберат в 10 мин. Фабулата е тооооолкова скучна, образите изтъркани, навсякъде пушене, алкохол и секс тормоз. А сериалите възпитават и въобще прайм тайм предаванията възпитават. В какво ?!?!?“ – пита гражданин, а друг добавя:

„За пореден път озвучаването е кошмарно. Как не се научиха да говорят актьорите така, че да им се разбира всичко. Няма ли да се намери звукорежисьор който да озвучи нормално един филм. Много неприятни лица са събрани в този сериал. Слаби актьори, преиграване, фъфлене. Много неестествено говорят, превзето, неразбираемо. Актьорът Милен, дето играе и баща му са най-зле“.

Деян Донков, Маргита Гошева, Свежен Младенов и Борислав Чучков са актьорите, които играят наистина добре в сериала и го правят интересен. В следващите епизоди ще се включат и други популярни актьори, но предстои да видим дали ще спасят положението.

Източник: lupa.bg