На пълен цирк (но да не обиждаме това прекрасно изкуство) заприлича сагата между Емануела и Мартин Николов - Елвиса. Както знаем, историята им датира от вече доста години като е на типичните си и постоянни приливи и отливи. Всъщност на Емануела всички връзки са били такива...

Е, към днешна дата отливът между двамата е толкова голям, че заплашва да се превърне в унищожителна стихия, а потребителите се измориха да им гледат сеира.

Зрители на "Игри на волята" скочиха този път срещу певицата, която преди дни си "изписа писането" в нета, плюейки по бившия си. Припомняме, че Емануела нарече Мартин с всички възможни обидни имена, дори и шизофреник, голтак и женкар. Не, че последното не е вярно, а вероятно и останалите епитети.

Пита се обаче, щом тя е приключила с него и е поела по пътя си, защо се хаби и му отделя толкова време, енергия и нерви. Някои потребители дадоха отговор, който едва ли ще се понрави на Емито.

"Плюеш го и постоянно говориш за него, защото още го мислиш и те е яд. Яд те е, че не ти върви по гайдата и не можеш да го разиграваш. Той, че е тъп, тъп е, ама и ти не си китка, жено", коментират в нета.

Кой знае, може би има нещо вярно в това, защото в изблиците на зеленоочката се долавя и зле прикрита ревност.

Източник: Crimesbg.com