Зрителският бунт и тази вечер не подмина предаването "Черешката на тортата", където големият победител се оказа... да, Бояна Шарлопова. Странно, но за никого не беше учудващо това, че шеф Манчев я избра за по-добра от останалите. Е, за да смекчи народното недоволство, той даде още едно първо място - на Маги. Която наистина се справи тази вечер повече от блестящо.

Зрители обаче останаха разочаровани и откриха и тук някаква конспирация и "договорка". Потребители бяха на мнение, че безспорният първенец трябваше да е Маги, нищо, че и Шарлопова се е представила на ниво.

"Ако погледнем реално, тази седмици всички бяха топ ъф дъ топ. Всички заслужаваха победа. Да, Бояна беше много добра - и като кулинар, и като домакин, и като събеседник. Но забелязахте ли огромните букети, които й се връчваха на нея, в сравнение с мижавите китки, които даваха на Маги и на Мира Радева. А и самата Мира се справи не по-зле от другите. Те всички бяха с по пълния набор точки", коментират в нета.

Именно, заради сходството в получените точки и избора на Иван Манчев в края, победата на Бояна Шарлопова бе счетена за "нагласена". И то само заради фамилията и богатството й.

Източник: Crimesbg.com