Актрисата Силвия Петкова дълго време не намираше лек за разбитото си сърце и страдаше мълчаливо. А и как да бъде иначе, когато тя получи нож в гърба от човека, в когото се кълнеше - голямата й любов и баща на сина й - Зоран Петровски.

Зоранчо беше перфектният съпруг и баща, докато никой не знаеше за съществуването му и го наричаха просто "мъжа на Силвия Петкова". След победата му в Сървайвър обаче и като гушна парата, той така си повярва, че моментално забърса любовница и почерни живота на половинката си.

Знаем за връзката му с младата перуанка, на която дори се обясняваше в любов в мрежите, без да го е еня, че Силвия страда. Е, това обаче приключи и за огромно щастие, Петкова се влюби. Отново. В мъж, да се надяваме, много по-читав от Петровски, надали би направила подобна грешка пак.

Близки до нея разкриха, че става дума за млад, здрав и много готин занаятчия - учител по грънчарство, по което актрисата се запалила. Двамата се срещнали случайно, а тя полюбопитствала дали не може да се научи да прави някой и друг глинен съд. И... от урок на урок, от приказка на приказка, двамата се сближили и в един момент осъзнали, че са влюбени.

"Страхотна двойка са, той я кара постоянно да се усмихва, радваме се за нея", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com