Мъжката половина на човечеството се натъкна на доста приятна гледка тези дни, след като HBO включи в новата си програма българския филм „Игра на доверие“ с взривяваща еротична сцена между двамата най-известни актьори у нас – Луиза Григорова и Владимир Зомбори.

 

В кулминацията на лентата има близо 2-минутна интимност между двамата актьори, които във филма играят семейна двойка. В началото те много се обичат, но на финала маските падат и се оказва, че героинята на Луиза е жертва на домашно насилие. Това е и причината, поради която във въпросната сцена красавицата е обладана против волята й и става апатична към потящия се над нея съпруг.

 

Най-странното в цялата тази ситуация е, че проникването на Зомбори в Луиза на „задна прашка“ е детайлно заснето, а мъжът на Григорова – Мартин Макариев не само присъствал на заснемането на сцената, а дори лично мотивирал съпругата си да се отпусне и да не се притеснява. На Зомбори, който също е семеен – женен е за актрисата Весела Бабинова, също му се наложило да запази самообладание пред камерите.

 

Зомбори облада Луиза Григорова пред очите на десетки

Прави впечатление, че по време на интимната сцена, Зомбори не докосва нито веднъж стегнатите гърди на Луиза, вероятно тя е пожелала така. Няма обаче никакво съмнение, че сексуалната сцена е една от най-горещите в родното кино и е заснета наистина виртуозно, още повече предвид факта, че между двамата актьори няма никакви интимни отношения, както обикновено се случва по време на снимачния процес.

 

Филмът вече е включен в програмата на платформата НВО и може да се гледа както в основната програма, така и от абонатите. Продуцент на лентата е актрисата Яна Маринова, изпълняваща една от централните роли в продукцията.

Източник: Уикенд