Както знаем, синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова, която с безкрайната си амбиция и дълги крака успява да си извоюва постоянно място на екрана (вече и от хладилника ни ще се покаже), има връзка с Мартин Чой. За тези, които не го познават, това е виден и доста успял мотошампион, с когото Натито се запознава, правейки интервю.

Видяла, че Мартин е "добра партия", тя моментално се "влюби" и двамата са заедно вече от година и отгоре. Има обаче един важен човек в живота на Чой, който е откровена спънка в отношенията му с Натали и не го крие. Става дума за дъщеря му Киара, която е на 14 години и която не може да понася Трифонова - меко казано.

Тийнейджърката се държи напълно естествено със синоптичката като не лицемери, а й показва, че не я иска до баща си. "Тази не я дишам! Злобна и лицемерна интересчийка! Такава пресметлива хиена не съм виждала и не искам никога повече да виждам. Дано баща ми се осъзнае, защото тази е отврат", коментирала разпалено Киара пред познати и непознати.

В началото Натали се опитвала да й се хареса като й купувала подаръци, но видяла, че номерът й няма да мине и се отказала. Тя разчила на това, че Киара не живее с Чой, а с родителката си и се надявала да я среща колкото се може по-рядко.

Източник: Crimesbg.com