Евгени Генчев влиза в предаването оплют по нашенски!

Посрещнат по нашенски, сиреч оплют, ще влезе в "Ергенът" наследникът на Виктор Стоянов - Евгени Генчев. Пианистът, който е известен повече по света, отколкото у нас, е одобрен за главно действащо лице във втория сезон на формата. Кой знае защо обаче, новината не се посрещна с одобрение от мнозина, в това число дори от предшествениците му.

Виктор Стоянов - Ерген номер едно, се е взел на сериозно дотам, че дори не си направи труда да постне трейлъра към риалитито, нито да поздрави Евгени. Малко по-щедри бяха Виктория Капитонова, както и устатата Венета, плюс Люси Костадинова. И трите обаче се ограничиха до едно сухо и сякаш насила казано: "Успех!".

Много са и потребителите в нета, които се ядосваха "откъде са го изкопали този" като мацки са категорични, че предпочитат актьора Филип Буков. "Искахме Филип, защо пак вкарвате някой супер неизвестен като Викторчо?!", гневят се те. Знаем, че предположения имаше и за Иво Аръков, но както знаем, той е обвързан.

Е, за късмет на Евгени, все пак има и потребители, които са убедени, че пианистът е далеч по-добрият избор от Стоянов и се радват, че шоуто ще стане поне една идея по-културно. "Ами да, образовано момче, кадърно. Какво ни занимаваха с тоя надут мускулест паун Викторчо - идеален само за празноглави кифли", коментират други.