Християна Тодорова горда и щастлива от оказаната чест!

Златното момиче Християна Тодорова има поводи за радост. Оказа се, че тя е избрана да бъде главен съдия на Международния турнир София Къп, който стартира утре. [caption id="attachment_586705" align="aligncenter" width="200"]Християна Тодорова Християна Тодорова напълно заслужава това признание[/caption] Ето какво сподели за нас в навечерието на откриването на МТ "София Къп" чаровницата Християна:

"За мен е изключителна чест и огромна отговорност да бъда главен съдия на състезание от такъв ранг, а именно на Международния турнир София Къп, който ще се проведе в зала София на 04-06 април.

Това е много важна стъпка за мен, но съм благодарна, че до мен стои един силен, отговорен и работлив екип. С който ще направим всичко възможно състезанието да протече гладко, спокойно и успешно. Учила съм се и продължавам да се уча от най-добрите съдии в България по художествена гимнастика, които винаги са ми давали безценни и правилни съвети. И вярвам, че мога да тръгна по техните стъпки. Заявени са 31 държави - 15 ансамбъла при девойките, 68 индивидуални гимнастички отново при девойките и 32 гимнастички във възраст жени. Пристигат едни от най-силните отбори в света - Русия, Беларус, Испания, Япония, както и трикратната Световна шампионка, Евгения Канаева, която ще присъства на турнира, като треньор на руския отбор. България ще вземе участие при жените и при девойките, както в индивидуалното, така и при ансамблите. Ние имаме един отбор, който е напълно конкурентноспособен на абсолютно всички гимнастички и на абсолютно всички ансамбли. Силен отбор с много трудолюбиви, изпълнителни, талантливи, вярващи, искащи, можещи деца, способни да достигнат целите си и да сбъднат мечтите си. Елате в зала София да подкрепите един истински български отбор, който ще играе за Вас", каза златната Християна Тодорова.