Неадекватна ли е Златка Райкова, или просто лъже като разпрана - това се питат нейни последователи в нета след скорошното й изявление за бременността. Наясно сме, че Русата Златка е в напреднала бременност, за която призна от Малдивите преди седмица.

Таткото е арменецът Карен Хачатрян и именно с него се свързва въпросителната в случая. На всеослушание Златка заяви, че двамата с Карен са започнали целенасочени и усилени опити за зачеване на втория месец от връзката си. Повтаряме - на втория месец!

И това го казва жена, която скоро преди това излезе жестоко опарена от отношенията си с Благой Георгиев, който й направи бебе и офейка. Плеймейтката се скъса са реве как Джизъса не давал и петак за малкия и как тя се грижела сама за него. А после хуква да зачева нарочно след само два месеца с Карен... Както и да го гледаш, звучи абсурдно.

"Златка откровено лъже. Или това бебе е станало случайно, което е съвсем нормално, или двамата са били заедно много преди споменатите от нея два месеца. От което следва, че тя е кръшкала на Благой. В другото няма никакъв смисъл или най-малкото ще означава, че жената е невменяема, а нещо не прилича на такава. По-скоро го докарва лъжкиня и то не от днес", коментират в нета.

Според потребители причината Злати да си измисли "целенасоченото" бебе е да не се изложи пред бившия си и да му натрие носа.