Златка Райкова постави на мястото му Благой Георгиев!

Златка Райкова излезе повече мъж от бившия си Благой Георгиев. Макар и със скандална слава, бившата плеймейтка заяви гордо, че не иска нищо от Джизъса. Нито парите му, нито грижите му към сина им. Защото това са все неща, които самият той не може да даде, толкова е жалък. Злати призна това пред фенове в нета, които я питаха какво ще иска от футболиста.

"Не му искам нищо. Сама ще гледам детето си, сама ще се грижа за него. Имам доходи, имам работа, мога да се издържам и да го издържам сама. Благой е ясен на всички, той не е способен на чувства и грижа към някого, освен към себе си. Затова и се радвам, че излезе от живота ми. А колкото до новата му и нейната бременност... че има ли учудени на това изобщо?!", саркастично го жегна Райкова.

И е права, тъй като сме ясно запознати как Джизъса не си поглежда детето от Есмер Омерова, а и нито веднъж не се е снимал със сина си от Злати. Все едно малкият не съществува. Той се къса да позира само с новата си бръмчалка, велинградчанката Полина Спасова, чиито корем скоростно наду. Той това си може човекът...

А и близки до Злати казват, че тя също гледала да избягва срещите му с малкия. Все казвала, че или той е при баба си, или е болничък, или му се спи и си играе у дома... Но не искала Георгиев да прекарва много време с него, за да не му влияе лошо.

Източник: Уикенд