Досега поне половинката на Златка Райкова стоеше в сянка и сякаш не бързаше да се изявява. Карен Хачатрян се появяваше само на снимки в нета, но не бяхме чували и дума от него. Е, досега... Доколко обаче фактът, че проговори, е зарадвал неговата Злати, това е друг въпрос.

Златка Райкова си глътна граматиката: Карен проговори за интимните им проблеми! (СНИМКИ)

В разговор с последователи, арменецът се престраши да вмъкне шегички, които излязоха солени за любимата му. При все, че до вчера Русата Златка тръбеше публично как всичко между двамата в леглото е перфектно и как те са млади хора, които имат своите си нужди... Хачатрян я опроверга от раз.

Златка Райкова си глътна граматиката: Карен проговори за интимните им проблеми! (СНИМКИ) - Снимка 2

Карен хвърли бомба с думите, че любимата му го дразни като напоследък все му бяга по "тъча" и се дърпа от любовни ласки. "Не е хубава тая работа. Все трябва да я гоня, ама и тя бързо бяга", уж се засмя Хачатрян, но Златка онемя.

Райкова остави без отговор признанието на любимия си, но сме сигурни, че не е пропуснала да му натрие сол на главата. За да замаже темата тя пусна фотоси от фитнеса, където продължавала да си прави упражненията, за да не развали фигурата си от предстоящото раждане.

Бебето на Златка и Карен ще се появи всеки момент, като отново ще е момче - братче на малкия Благойчо, който й е син от култовия любовчия Благой Георгиев.