Златка Райкова прави бебето си инфлуенсър!

Синът на Златка Райкова и Благой Георгиев - Благой-младши, който още няма 3 месеца, почти веднага след раждането си стана инфлуенсър. [caption id="attachment_613744" align="aligncenter" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова си прави бебето звезда[/caption] От пеленаче той започна да рекламира заедно с майка си редица бебешки стоки. Малкият Благой вече е рекламно лице на популярен бранд, който предлага най-различни артикули за бебета. Синът на моделката вече може да се похвали с няколко фотосесии с количките на марката, кошарките и кунгуратата, които майка му качва в Инстаграм.

Това е било уговорено още преди раждането, а първите снимки са направени непосредствено след появата на Благой на бял свят.

Всъщност рекламните снимки с бебешката количка взривиха Инстаграм, тъй като за тях Златка позира с официална вечерна рокля и високи обувки докато уж разхожда бебето. Кадрите бяха засипани с коментари, че визията на майката не е точно за разходка в парка. Синът на Благой има и още един рекламен ангажимент, разбра Галерия. Той е свързан с известна марка памперси, а с майка му дори разиграха игра в Инстаграм, в рамките на която трима участници могат да спечелят по един ваучер на стойнсот 600 лева за покупки на бебешки стоки и техника. Самата Златка умело се възползва от скорошното си раждане и отделно от бебешките артикули, рекламира и най-различни козметични продукти. Блондинката се снима с мазила, за които твърди, че са я предпазили от стрии. Промотира и специален чай, благодарение на който щяла да свали излишните килограми, натрупани през бременността. "Старите традиции повеляват,че е полезно да се пристяга корема след раждане .Аз започнах още първите дни, но с по-модерната версия. Коланът не само спомага за намаляване на корема, а и на проблемните зони като талия и паласки. Много съм доволна от поснигнатия резултат", написа Злака под друг кадър, с който рекламира колан за отслабване. Опитни майки обаче я контрираха, че е напълно забранено да използва такива неща, защото е раждала със секцио. Златка и Благой далеч не са единствените родители, които печелят на гърба на бебето си. Доста по-фрапантен е случаят на Александра и Даниел Петканови, които направиха профил на малкия си син Габриел, още преди той да се е родил. От ден първи те пускат негови снимки и за нула време го превърнаха в инфлуенсър. Малчуганът още няма и годинка, но за сметка на това има над 100 000 последователи в Инстаграм и повече от 130 публикации, естествено, рекламни. Двойката беше остро критикувана за действията си, тъй като по никакъв начин не зачита личното пространство на сина си. Източник: hotarena.net