За гуру по любовните въпроси ли се сметна Златка Райкова, или просто стресът покрай сватбата я удари така, че се разгони... това само тя си знае. Потребителите, които я следват в мрежите обаче, се шашнаха от все по-разголените снимки, които публикува, както и темите, които я вълнуват.

Плеймейтката се опита да го играе съветник с богат опит и заяви на своите фенки, че знае точно кое се харесва на мъжете и кое не. Тя обясни, че мъжете мразят две неща - жената да им се налага и да има комплекси.

Тук обаче, на второто й твърдение, точно мъж я "захапа", а Златито се направи на ударена. "За какви комплекси и липса на комплекси ще говориш точно ти, бе?! Ти, която си изтъкана от комплекси дотолкова, че си смени цялото лице, смени си косата, че и тялото. Златке, мъри, че ти си една от тези, за които говориш - що не си се харесвала бе, момиче?!", написа въпросният потребител.

Другото, което Райкова обясни, е как не й пука сама да заговори мъж, че и да му се предложи. Какво толкова, нямало нищо срамно в това да искаш някого и да го харесваш.

"Винаги съм казвала, че е по-добре да ти откажат и да те отхвърлят, отколкото да не си пробвал. Така де, трябва да бъдем откровени и директни в този живот, особено с хората, които харесваме", разсъждава бъдещата булка.