Очевидно Златка Райкова е способна на всевъзможни самоунижения в старанието си да натрие носа на бившия си съпруг Благой Георгиев.

 

Според мълвата, тя вече е бременна от арменеца Карен Хачатрян, който съвсем наскоро й предложи брак. Не е изключено именно бебето, което чака да е причина за предложението за брак, коментират зложелатели.

 

По всичко личи, че блондинката не само е решила да не изостава спрямо Благо Джизъса, а дори и да го поведе с една точка в битката, която тя сама организира.

Всеизвестен факт е, че бившият футболист има цели четири деца. Очевидно в най-скоро време, ако и Златка Райкова продължава в същия дух, не само, че ще го настигне, а дори може да го изпревари.

 

Засега всичко при Златка и Карен изглежда като по мед и масло. Само преди няколко дни, двойката били засечени да чакат заедно пред АГ кабинет. Говорили си тихо, но въпреки това по-любопитните наоколо дочули, че тя е в 3-4 месец от бременността си. На практика това означава, че ако всичко е наред, напролет ще стане майка за втори път.

 

Припомняме, че арменецът й предложи брак преди двайсетина дни по време на романтична почивка на Миконос. Той й подарил не само диамантен пръстен, а и я засипал с маркови бижута.

Източник: secret.bg

 

Златка Райкова се превръща във фабрика за бебета! Отново е „заредена“, този път от…