Нарочно ли го прави Златка Райкова, за пиар ли, но блондинката отдавна е осъзнала, че лоша реклама няма. Важното е да си в устите на хората. И ето, че пак се намърда там, макар да я "изядоха с парцалите".

Родилки - млади и по-опитни, се нахвърлиха възмутени върху любимата на Карен Хачатрян, която трябва да роди общото им бебе буквално всеки момент. Знаем, че Златка има първи син от Благой Георгиев, който я направи "лопатар" с новата си жена - Полина Спасова.

Райкова обаче не се мота много, а бързо се хвърли в кревата на арменеца и зачена от него като по поръчка. Това, което потресе родителките в нета обаче, бяха думите на Златка, че ще ражда секцио. Но не, защото има някакви проблеми или евентуален риск, а защото я било страх и не искала да си го причинява.

"Леле, като го прочетох това и ми идеше да й прегриза гърлото на тая фръцла. Страх я било... лигла! Ама не те е страх да лапаш мъжки... айде да не казвам! Не те е срах да сменяш мъжете като носни кърпи, а те е страх да родиш собственото си бебе. Не е ли чувала тази патица, че естественото раждане, ако е възможно, разбира се, е много по-полезно и за жената, и за бебето", коментират бесни потребителки в нета.