Златка Райкова е още бясна от сватбата на Благой Георгиев!

За пореден път Златка Райкова "сипа обилно" на бившата си "голяма любов" Благой Георгиев като го изкара лош баща в очите на хиляди потребители. Явно Злати още я тресе от сватбата на Джизъса, еле пък като се има предвид, че двамата не просто се разделиха мирно преди това, а футболистът я заряза като й призна, че е срещнал друга.

Егото на всяка жена би изпищяло в подобна ситуация и Златка изобщо не прави изключение. Знаем, че Благо от седмици е на почивка с жена си Полина Спасова и двете си отрочета от Христина Витанова. Те бяха на море, после във Велинград, а сега са в Гърция. Само че четвъртото му хлапе от Златка липсва.

Някогашната плеймейтка е толкова отвратена от Георгиев, че не пуска сина им при него и булката му, разкриха близки до Райкова. За сметка на това тя води детето със себе си и новия си мъж - Карен Хачатрян, като не пропуска да метне по някоя снимка, доказваща колко е щастливо момченцето с нея и как Благой го няма в картинката.

"Ако хората не знаят, ще си кажат, че Благо не се интересува от сина си, а това не е точно така. Златка обаче е бясна и докато е бясна и докато изпитва още чувства към него, за жалост всичко ще отнася детенцето", коментират запознати.