Златка Райкова като нищо ще роди преждевременно, след нервния срив, който й докараха бившите й мъже. При това публично, в ефир. Да, това са Благой Георгиев и Георги Валентинов, които влязоха в Сървайвър като върли врагове и с очакване да воюват помежду си. Е, явно не си струва да се хабят заради една силиконка и взеха, че се... прегърнаха. Буквално.

След края на поредната игра и победата на ММА боеца Валентинов, който постоянно беше подкрепян от Джизъса, дойде моментът на истината. Двамата заявиха, че са си простили всичко отдавна и не таят лоши чувства един към друг.

Златка Райкова е в несвяст: Баджанаците Благой и Георги се прегърнаха и публично я нарекоха... (СНИМКИ)

Нещо повече - Благой Георгиев лично се извинил на Георги затова, че е сглупил и му е отмъкнал годеницата (знаем, че Валентинов и Райкова бяха сгодени). А ММА боецът не само простил, но и благодарил на футболиста, че го е отървал от по-нататъшни тегоби.

"Благо дойде при мен като мъж и като мъж ми поиска прошка. Обясни ми всичко, а аз му простих. Радвам се дори, че той ми отвори очите, защото можеше и да е далеч по-зле", смигна Георги.

А Георгиев довърши Райкова като заяви, че не му се говори повече за - цитираме - глупости! И не иска с приятеля му да "правят пиар и реклама на незначителни хора, които не са с тях във формата".

Думи, след които Златка със сигурност е искала да ги удуши и двамата.