Плеймейтката Златка Райкова и новият й съпруг Карен Хачатрян избраха Дубай за медения си месец. Макар блондинката да е била там многократно, тя обича да се връща с настоящия си съпруг, тъй като дестинацията е топла и освен това не е далеч.

 

Младото семейство се е настанило в 5-звезден хотел, където нощувката е 2000 евро. Това означава, че двойката са платили около 30 000 лв., предвид, че възнамеряват да останат около седмица. Предвид скъпотията в Емирството, в светските среди се носи мълвата, че отдихът им ще доближи 50 бона.

 

След като тази година Райкова чукна 38 години, очевидно е решила, че й е време да стане сериозна жена и да се омъжи официално. Освен това настоящият й съпруг е от заможна фамилия, която обаче не я харесва и като нищо в скоро време манната небесна да секне. Припомняме, че родителите на арменеца дори не уважиха сватбата им.

 

Златка и Карен се настаниха в 5-звезден хотел в Дубай

 

Откакто прекрати кариерата си на еротичен модел, плеймейтката завъртя онлайн магазин за дрехи и печели достатъчно. Тя забременя от мургавия арменец само два месеца след запознанството им и именно това стана причината за скорострелния им годеж, последван от брак. Хачатрян е с около десетилетие по-млад от нея. Предложи й брак миналата година по време на почивка на о. Миконос.

Източник: Уикенд